HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (Özel haber)

Play off maçlarında istediği sonuçları alamayan ve 3 maçtan mağlubiyetle ayrılan Demiryolgücü kalecisi Özgür Ergül’den kötü haber. Alparslanspor ile Akkonak Stadı’nda oynanan play off 2.hafta mücadelesinin 75.dakikasında rakip takımın ceza alanı ön çizgisi yakınında kazandığı serbest atışta, golü engellemek isterken, sakatlanan tecrübeli kalecinin, ilk tedavisi saha içinde yapıldı. Maça devam etmek istese de oyundan çıkmak zorunda kalan Özgür’ün yapılan muayenesinde, yırtık tespit edildi.

Oynayamayacak olmasının kendisini çok üzdüğünü belirten Özgür, “Omuzum da zaten sıkıntı vardı ama play off maçlarında takım arkadaşlarımı yalnız bırakmamak adına oynamak istedim. Muayene sonucu da raporlar sıkıntılı çıktı. Yapacak bir şey yok. Tamamen iyileşinceye kadar futbola ara vermek zorundayım. Gelecek sezona yine oynamak istiyorum. Bu sezonluk nasip buraya kadarmış” dedi.

Özgür’ün yokluğunda Demiryolgücü takımının kalesini Süleyman koruyacak.  Demiryolcücü play off 5.hafta maçında Cumartesi günü saat 15.00’de Beyağaç Belediyespor ile Şirinköy sahasında karşılaşacak.

Tecrübeli Kaleci Sezonu Kapattı

Tecrübeli Kaleci Sezonu Kapattı

Tecrübeli Kaleci Sezonu Kapattı

Tecrübeli Kaleci Sezonu Kapattı