PTT 1. Lig'in 16. haftasında Denizlispor ile Fethiyespor arasında oynanacak olan karşılaşmada stada taraftar gruplarına ait atkı, flama ve bayrak alınmayacağı açıklandı. 
Denizli İl Spor Güvenlik Kurulu Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata yönetiminde bir toplantı düzenlendi. Taraftar grupları arasında çıkan tartışmanın ardından bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayların ardından, tribünlerde olay çıkmasını önlemek için bir araya gelen spor güvenlik kurulu üyeleri bir takım tedbirler aldı. Denizlisporluların hep birlikte takımını desteklemesi için alındığı belirtilen kararlar şöyle: "Denizlispor-Fethiyespor müsabakası ile ilgili olarak Denizlispor taraftar gruplarına ait amblem, atkı, flama, bayrak gibi malzemeleri taşıyan kişiler stadyum güvenlik çemberinden müsabaka alanına alınmayacak. Denizlispor-Fethiyespor müsabakasında A üst ve E üst kapalı tribün biletlerinin satışının yapılmayacak ve seyirci alınmayacak. Alkol ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde etkisinde olduğu açıkça anlaşılan kişilerin, spor alanına alınmamasına, itiraz edenler hakkında ise alkol ölçer ile tespit etmek suretiyle kişilerin stadyum dışına çıkarılmasına, stadyum içerisine girip direnenler hakkında da 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda belirtilen hüküm yerine getirilecek. Atatürk Stadyumu’nda görev alacak tüm görevlilerin akreditasyon kartlarının Denizlispor kulüp görevlilerince 1 numaralı kapıda dağıtılmasına, akredite kartları olmayanların stat içerisine alınmamasına karar verilmiştir."
Öte yandan Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy da maça gelecek tüm taraftarların takımı desteklemesi ile bu maçtan 3 puan alacaklarına inandığını belirterek, "Taraftarımız geçirilen kötü olayın ardından artık olayların olmaması adına kendine yakışanı yapacaktır. Futbolcularımız da ellerinden geleni yaparak 3 puanı taraftara hediye edecektir" dedi.