İSTANBUL (CİHAN)- Kartalspor Kulübü yönetimine 7 Ağustos Pazar günü seçilen, 9 Ağustos Salı günü de başkanlık görevine getirilen işadamı Tahsin Tarhan, sağlık nedeniyle görevi bıraktı.
    10 Ağustos Çarşamba günü geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrasında doktorlarının “sakin hayat, stresten uzaklık” tavsiyeleri doğrultusunda görevinden istifa ettiğini açıklayan Başkan Tarhan, Kartalspor Kulübü’ne gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi:
    “Ani ve ağır sağlık sorunlarım sebebi ile yönetim kuruluna ve taraftarlarımıza karşı sorumluluklarımı yerine getiremeyeceğime inanıyorum. Bu sebeple üyeliğinden onur duyduğum Kartalspor’daki görevlerimden istifa ediyorum.”
    Tarhan, geçtiğimiz çarşamba günü ani kalp rahatsızlığı sebebi ile Çayırova’daki ASM Hastanesi’ne kaldırılmış, burada bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olmuştu.
    Yaşadığı kalp rahatsızlığı sonrası anjiyo olması ve ameliyat ile stent takılması önerilen Tahsin Tarhan’a doktorların, “Sakin yaşam ve stresten uzak kalma” bu gerekçe ile görevden ayrıldığı öğrenildi.
CİHAN