HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Denizli’de nefes nefese süren 1.Amatör Küme play off maçları tamamlandı. İlk 3 takımın Süper Amatör lige çıktığı ve tek devre lig usulü oynanan play off maçları sonunda daha önce çıkmayı garantileyen Alparslan ve Beyağaç Belediyespor’un ardından, Karakovaspor’da Süper Amatör Lig biletini kaptı.

Denizli 1.Amatör Küme’de 3 grupta oynanan maçlar sonunda A Grubunda ligi ilk 4 sırada tamamlayan Karakovaspor, Akkonaksppor, Alparslan Gençlik ve Şemiklerspor,  B Grubundan Beyağaç Belediyespor, Denizligüce ve Yatağanspor,  C Grubundan ise Çardak Belediyespor, Demiryolgücü ve Şahinspor olmak üzere 10 takım play off maçlarına katılmaya hak kazanmıştı.

Geçen hafta sona eren play off müsabakaları sonunda 23 puanla lider Alparslan Gençlikspor ve 19 puanla ikinci sırada ki Beyağaç Belediyespor’un ardından Şemiklerspor’u 8-1 mağlup eden Karakovaspor, 18 puan ve averajla son hafta ilk 3’e kalmayı başarıp, tecrübeli isim İsa Bay’ın antrenörlüğünde Süper Lig’e çıkmayı başardı. Servergazi Stadında oynanan maçın ardından Karakovaspor, şampiyonluk kupasını Denizli ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Bacıkoğlu ve Çağatay Bostancı’nın elinden kupasını aldı.

‘Süper’ Karakaovaspor

‘Süper’ Karakaovaspor

‘Süper’ Karakaovaspor

‘Süper’ Karakaovaspor