Denizli Gençlik Bayan Voleybol takımı ligde ilk yarının son maçında Bodrum deplasmanına çıktı. Karşılaşmadan bir gün önce Bodrum’a giden Sultanlar, bir gün önce son antrenmanı yapıp maça dinlenmiş çıktı. Maça hızlı başlayan ev sahibi Bodrumspor ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Mola dönüşü toparlanan Denizli temsilcisi, Dilara’nın servisleri ile Beyza’nın etkili hücumlarıyla sete dengeyi getirdi. İlk set 25-21 Denizli Gençlik üstünlüğü ile geçildi. 
 

TECRÜBE ÖNE ÇIKTI

İkinci sette seyirciler başa baş bir mücadele izledi. Set sonunda tecrübesini sahaya yansıtan Denizli’nin Sultanları 25-22 ile ikinci seti de önde tamamladı. Kendi saha ve seyircisi önünde maça tutunmak isteyen Bodrumspor, üçüncü sette tüm gayretini sahaya yansıttı. Tam bir taktik savaşına dönen sette Denizli Gençlik’te Sevgi’nin akıllı pasları, Libero Emine’nin geriden çıkardığı toplar, Naciye ve Hatice’den gelen etkili hücumlar seti 25-21, maçı ise 3-0 Denizli lehine sonuçlandırdı. 
 

OBAN “HEDEFLEDİĞİMİZ YERDEYİZ”

Ligin ilk yarısını deplasman galibiyeti ile kapatan Denizli Gençlik’te Antrenör Mehmet Oban, maçı baştan sona üstün götürdüklerini ve hakettikleri bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını söyledi. İlk yarıyı hedefledikleri yerde bitirdiklerini kaydeden Oban, altyapıdan yetişen genç sporcuların karakterlerini sahaya yansıttığını ve iyi mücadele ortaya koyduğunu söyledi. 
Denizli’nin Sultanları, Bodrum galibiyetini işleri dolayısıyla yurtdışında olan ve maça gelemeyen Başkan Tamer Besim ve Asbaşkan Ali Çelebi’ye armağan etti. 18 puanla 5. Sırada ilk yarıyı tamamlayan Sultanlar, ikinci yarının ilk maçını 7 Ocak Pazar günü İzmir ekibi Özateş Spor Kulübü ile Denizli’de oynayacak.