SEBAHATTİN ALP (Özel Haber)

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2018-2019 Sezonu play off heyecanı Cumartesi günü başlıyor. 11 grup birincisinden 8 takımın mücadele edeceği 1.Kademe müsabakalarından birine ev sahipliği yapacak olan Denizli’de 7.grup birincisi Bucak Belediye Oğuzhanspor ile 8.grup birincisi Somaspor karşılaşacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşma, Cumartesi günü saat 15.00’de başlayacak. Kazanan takım 3.lig biletini cebine koyacak.

Pazartesi günü Denizli’ye gelen Somaspor, çalışmalarını Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda sürdürüyor. Antrenör Mustafa Bahadır, Denizli’nin iklimine alışmak ve olası spekülasyonlardan uzaklaşmak için Denizli’ye erken geldiklerini söyledi. Rakibin gücünü bildiklerini hatırlatan Bahadır, “Her takımın artıları eksileri var. Çalışmalarımızı, rakibin eksi yönlerine göre yapıyoruz. Seyircimizin de desteği ile diğer maçlara bırakmadan, 3.lig biletini almak istiyoruz” dedi.

11 grup birincisinin 3 kademede oynayacağı play-off  müsabakalarında 1. kademede 4 takım,  2. kademede 3 takım ve 3. kademede 2 takım olmak üzere toplam 9 takım, TFF 3.Lig'e çıkmaya hak kazanacak. 2. kademe müsabakaları BAY çeken 3 takım ile 1. kademenin mağlubu olan 4 takımın 3'ü arasında, 11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde oynanacak 3. kademe müsabakaları ise 18-19 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılacak.