Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Sinpaş Denizli Basket, deplasmanda Yeşil Giresun Belediye’yi 78-72 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. 
Denizli Basket deplasmanda Yeşil Giresun Belediye’yi 78-72 mağlup ederek, ligdeki galibiyetlerine bir yenisini ekledi. Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sinpaş Denizli Basket Başantrenörü Okan Çevik, bu maça bütün hafta boyunca çok iyi hazırlandıklarını ve Giresun deplasmanında kazanmanın ilerisi için çok önemli olduğunu belirtti. Çevik, "Son 4 maçını kazanmış olmanın verdiği bir ivmeyle bu maçın çok zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Bu maç iki taraf için de olasıydı. Onlar da kazanabilirdi biz de kazanabilirdik. Zaten son 45 saniyeye kadar maçı kimin kazanacağı belli olmadı" dedi.
Kendileri için bu deplasmanın uzun vadeli planları açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Çevik, "Biz üst lige çıkma hedefi ve bu hedef için olabildiği kadar üst sıralarda yer tutma gayesiyle maçlarımızı oynuyoruz. Deplasman ya da ev çok fazla fark etmiyor olsa da Giresun deplasmanından galibiyetle dönmek uzun vadeli planlarımız için çok önemliydi. Oyuncular bütün hafta boyunca gerçekten bu maçın hakkını verdiler. Bütün hafta boyunca çok iyi çalıştılar, maça ciddi anlamda konsantre oldular. Bu da bizim takımın kadro derinliğinden kaynaklanıyor. Bu kadroyu bu tarz zamanlar için kurduk" diye konuştu.
Çevik, galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ederken, oyuncuları da tebrik etti.