BURSA (CİHAN)- Bu sene Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bursa Merinosspor, yeni sezona Merinos Stadı’nda start verdi.
Törende konuşan Bursaspor Amatör Branşlar'dan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Merinosspor Başkanı Zekeriya Ünaldı, amaçlarının 2011 -2012 sezonunda şampiyonluk olduğunu söyledi. İlk hedeflerinin üçüncü lige yükselmek olduğunu vurgulayan Önaldı, daha sonra da Bankasya 1.lig'e çıkmak istediklerini dile getirdi.
Bursa Merinosspor Basın Sözcüsü Sezer Sezgin ise yönetim kadrosu, teknik ekip ve oyuncuların çok iyi olduğunu belirterek, başarının gelmemesi için neden kalmadığını vurguladı.
Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı da, kendisinin Bursaspor Kulübü adına Bursa Merinos'tan sorumlu Yönetici olduğunu hatırlatarak, "Hedefimizde ilk başta 3. lig ardından 2. lig ve Bankasya düşünüyoruz. Bursaspor'un bir yarışmacı takıma ihtiyacı var. Bizde bunun bilincinde devam edilmesi konusunda hem fikir olduk. Bu sene şampiyon olabilecek bir ekip oluşturduğumuza inanıyoruz." dedi.
Bursaspor Dış ilişkilerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç ise Bursaspor geçmişi kadar köklü olan Bursa Merinos'a Başkan İbrahim Yazıcı'nın çok büyük destek verdiğini, bu sene 3. lige çıkacaklarını ifade etti.
CİHAN