Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü  tarafından düzenlenen Mart 2015 Büyükler, Gençler, Yıldızlar Okçuluk İl Birinciliği MüsabakalarıHaluk Ulusoy Milli Takım Kamp Eğitim Sosyal Tesislerinde yapıldı. Özel Servergazi Günay Anadolu ve Fen Lisesi Okçuluk Takımı madalyaları topladı. Kar yağışı ve soğuk bir havada gerçekleşen kulüp müsabakaları çekişmeli geçti.
Özel Servergazi Günay Kulübü Okçuluk Takımı makaralı yay yıldız bayanlarda madalyaları topladı. Müsabakalar sonucunda Özel Servergazi Günay Fen ve Anadolu Lisesi Okçuluk Takımı sporcularından Münevver Simay Erikoğlu altın madalya ile il şampiyonu oldu. Yine aynı takımdan Gümüş madalya alan Yurdagül Akın Denizli il ikincisi ve Müşerref Şermin DOLUKAN da İl Dördüncüsü olmuştur. 
Makaralı yay yıldız bayanlarda il şampiyonu olan Özel Servergazi Günay Kulübü Okçuluk Takımı sporcusu Münevver Simay Erikoğlu: “İlk defa altın madalya alıyorum. Çok mutluyum. Okçuluk sporunu seviyorum. Bundan sonraki hedefim inşallah Türkiye Şampiyonu olamak. Okuluma ve beden eğitimi öğretmenime çok teşekkür ediyorum.”dedi.
Özel Servergazi Günay Fen ve Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni aynı zamanda Okçuluk Kulübü Milli Antrenör Ümmü ATA: “Öğrencilerimiz zorlu uğraşlar sonucu kar yağışına rağmen oklarını hedefe gönderip derece almaya hak kazandılar. Öğrencilerim yoğun derslerinin yanı sıra çok çalıştılar. Üç öğrencimin ilk dörtte yer alması ve birincilik, ikincilik madalyalarını toplamaları bizleri sevindirdi. Öğrencilerimi kutluyorum.” dedi. 
Okul Müdürü Muhammet DOLUKAN: “Okul ve kulüp olarak okçuluk sporuna destekliyoruz. Öğrencilerimizin elde ettikleri başarılarından dolayı kendilerini, desteklerine esirgemeyen ailelerini ve beden eğitimi öğretmenlerimizi kutluyorum. Geçen sene Türkiye 4. olan okçuluk kulübümüze üstün başarılar diliyorum.” dedi. 
Özel Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın da dereceye giren öğrencileri tebrik ederek: “2-3-4-5 Nisan 2015 tarihinde Antalya ilinde yapılacak olan ‘Kahraman Bagatır Türkiye Okçuluk Müsabakaları’ müsabakasında yarışmaya hak kazandıklarını öğrendim. Öğrencilerimizi Türkiye Şampiyonasında da başarılarının devamını diliyorum. Servergazi bilimin yanı sıra kültürel ve sportif çalışmalarıyla da her alanda olduklarını gösteriyorlar. Öğrencilerimizle ve öğretmen kadromuzla gurur duyuyorum.” dedi.