Sarayköy Belediyesi’nin destekleri ile büyük bir çıkış yakalayan ve Yalova’da yapılan finallerde fırtına gibi esen altın kızlar, şimdi de 8-12 Ekim tarihinde Ankara Polatlı’da yapılacak olan 2. Lig Yükselme maçlarına hazırlanıyor. 

Şampiyonluk hedefi için çok sıkı çalıştıklarını belirten Sarayköyspor Bayan Hentbol Takımı Antrenörleri Ali Özdemir ve Gülcan Yel “Şampiyonluk için inancımız tam. Hedefimize ulaşmak için çok çalışıyoruz. 2. Lig’e çıkarak ilçemize bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz. Bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen Sarayköy Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.” dediler.

Sarayköyspor’u tam bir spor kulübü olarak görmeyi arzu ettiklerini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ise “Sadece futbolda değil her branşta başarılı olan, şampiyonluklar kazanan bir Sarayköyspor hayalimiz var. Bu hayalimizi gerçekleştirmek için de Sarayköy Belediyesi olarak her türlü desteği veriyoruz. Bu desteklerimizin karşılığını da başarı olarak görüyoruz. Bayan Hentbol Takımımız, bölge finallerindeki başarılı sonuçların ardından 2. Lig’e yükselmek için mücadele ediyor. Buralara kadar başarılı bir şekilde gelmeleri, ilçemizin ismini hentbolda da duyurmaları bize gurur verdi ve inşallah finalleri de kazanarak bizlere büyük bir gurur yaşatacaklar.  Ben sporcularımıza ve antrenörlerimize 2. Lig Yükselme Finalleri’nde başarılar diliyorum” dedi.