Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Okul Sporları kapsamında düzenlenen Futsal Yıldız Kızlar İl Birinciliği son gün müsabakaları ile sona erdi.

Geçen yıl finalde karşılaşan Honaz Adil Akan Ortaokulu ve Babadağ Molla Ahmet Ortaokulu, bu yıl da rakiplerini saf dışı bırakarak finale yükseldi. Geçen yıl rakibini averajla geçerek şampiyon olan ve grup finallerine giden Honaz Adil Akan Ortaokulu, Kredi Yurtlar Kurumu Spor Salonu’nda bu yıl oynanan final maçında rakibine ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu.

Babadağ Molla Ahmet Ortaokulu öğrencileri şampiyon olmanın sevincini yaşarken, maçın bitiş düdüğüyle birlikte Honaz Adil Akan Ortaokulu öğrencileri saha içerisinde gözyaşlarına boğuldu.

Şampiyonayı ikinci bitirmenin üzüntüsünü yaşayan kız öğrenciler yedek kulübesinde hüngür hüngür ağlarken, antrenörleri ve beden eğitimi öğretmenleri Serkan Bülbül, öğrencilerini teselli etmek için konuşma yaptı. Verdikleri mücadele sebebiyle öğrencilerini kutlayan Serkan Bülbül, "Hepinizle gurur duyuyorum. Elinize, ayağınıza sağlık. Ne olursa olsun siz benim gönlümde birincisiniz. Bu yıl böyle oldu. Elde ettiğimiz de büyük bir başarıdır" dedi.

Okulun diğer öğretmenleri de yedek kulübesine gelerek öğrencilerine sarıldılar ve teselli etmeye çalıştılar. Denizli’de il birincisi olan Babadağ Molla Ahmet Ortaokulu, Denizli’yi gruplarda temsil etme hakkı kazandı.