Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Dünya İşitme Engelliler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 2. olan Denizli Belediyesporlu güreşçi Onur Özcan ile Avrupa Şampiyonu motosikletçi Harun Çabuk’u ödüllendirdi.
Denizlili şampiyonlar Onur Özcan ve Harun Çabuk, Başkan Zolan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.
Dünya 2. Özcan, 3-8 Eylül tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda kazandığı madalyanın, Çabuk da, Avrupa Motosiklet Şampiyonu kupasının sevincini Başkan Zolan’la paylaştı.

Başkan Zolan, her iki sporcunun gerek ulusal ve gerekse uluslararası turnuvalarda Denizli’yi başarıyla temsil ettiğini kaydederek, ‘Şampiyonlarımız, çocuklara sahip çıkıldığında ve fırsat verildiğinde nelerin başarılabileceği bize gösterdi. Onur’umuzla birlikte onurlandık. Çabuk’la ise Avrupa Şampiyonluğunu yaşadık. Başarıda katkı sağlayan annelerinden babalarına, antrenörlerinden teknik heyetine kadar herkese teşekkür ederim. En büyük teşekkürü de Onur Özcan ve Harun Çabuk hak etti ve bizleri gururlandırdı. Bu başarıları bir başlangıç olarak görüyoruz. Her konuda sporcularımıza Denizli Belediyesi olarak elimizden gelen katkıyı göstereceğiz. Bundan önce olduğu gibi sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Başkan Zolan, ziyaretin sonunda Özcan ve Çabuk’u başarılarından dolayı ödüllendirdi. Başkan Zolan, her birine 5000 lira para ödülü verdi.
Denizli’nin gururu Denizli Belediyespor’un işitme engelli güreşçisi Onur Özcan’ın, 3 Avrupa şampiyonluğu, 1 dünya şampiyonluğu, 1 dünya ikinciliği, 1 olimpiyat şampiyonluğu ve 2’de olimpiyat 2’liği var.
Harun Çabuk ise Türkiye Motosiklet Federasyonunun düzenlediği ‘Süper Moto’ ve ‘Motokros’ dallarında ödüller almış, 2008’de Türkiye Şampiyonluğunu, 2010’da Türkiye İkinciliğini, 2011’de Türkiye Şampiyonluğunu ve Avrupa Beşinciliğini, 2012’de ise Avrupa Şampiyonu olmuştu.