Bu yıl Brezilya’nın Rio kentinde düzenlenen Paralimpik Olimpiyatları’nda Goalball final karşılaşmasında Çin’i 4-1 mağlup ederek altın madalyayı kazanan Goalball Kadın Milli Takımı oyuncularından Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Asiye Kaplan, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı makamında ziyaret etti.

Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete, milli sporcunun yanı sıra Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bilge Can ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri katıldı. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a, bu spora başlama sürecinden milli takıma yükseliş hikayesini anlatan sporcu Asiye Kaplan, bu yolculukta kendisine destek olan ailesi ve hocalarına teşekkür etti.

Olimpiyatlarda takım ve kendi adına aldığı başarıdan dolayı sporcumuzu tebrik eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, bu milli gururu yaşatan oyuncular arasında Pamukkale Üniversitesi ailesinden sporcuların olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Bilimin yanında sporda da başarıların devam etmesi için yönetim olarak sporculara uygun çalışma şartlarını sağlamaya devam edeceklerini belirten Rektör Prof. Dr. Bağ, Asiye Kaplan’a hediye takdim etti.