Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından düzenlenen şampiyonalarda Denizli’ye şampiyonluk kazandıran Çamlık Özel Eğitim İlköğretim Okulu ve İş Okulu Spor Kulübü öğrencilerini Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ödüllendirdi. 
Okulda yapılan ödül törenine Denizli il Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Okul Müdürü Yavuz Yıldırım, okul idarecileri, okul aile birliği üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, “Öğrencilerimizin çeşitli spor müsabakalarında ulusal anlamda kazanmış oldukları büyük başarıdan dolayı bir araya geldik. Bu başarıların bir nevi mimarı olan, onları eğiten ve hazırlayan öğretmenlerini kutlar, gece gündüz demeden sürekli destek veren ailelerini de tebrik ediyorum. Bu başarılarının devam etmesini diliyorum. Özel eğitim alanında ilimizde güzel çalışma ve uygulamalarımız devam etmektedir. Özel eğitime yeni kazandırdığımız okullarımızda ve binalarımızda, en küçük yaşlardan itibaren özel eğitime ihtiyacı olan çocuklarımızı modern ortamlarda geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Okulumuzun başarılarının devamını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Konuşmasının ardından Müdür Sebahattin Akgül’e okul öğrencileri çiçek ve günün anlamına dair bir hediye sundular. Gösterilerin ardından Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ve diğer protokol üyeleri tarafından başarılı sporcular ödüllendirildi.
Çamlık Özel Eğitim İlköğretim Okulu ve İş Okulu Spor Kulübünün Öğrencileri, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından Silivri de yapılan Türkiye Voleybol Şampiyonasında Türkiye şampiyonu ve yine Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) ile Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce ortaklaşa gerçekleştirilen Türkiye Futsal Şampiyonasında da Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attılar.