2013-2014 futbol sezonu hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy “Tekden Denizlispor için yeni bir sayfa açıyoruz yeni sezon her şey daha güzel olacak” dedi.
Geçtiğimiz sezonda Tekden Denizlispor için canla başla mücadele edenleri de unutmayan Özsoy “Tekden Denizlispor’da emeği geçen öncelikle Teknik heyetimize, futbolcu kardeşlerimize ve personelimize vermiş oldukları emeklerden dolayı çok teşekkür ederim. Özveriyle mücadele eden teknik ekibimiz, futbolcularımız ve personelimize borçlarımızın olduğunu biliyoruz. Bu borçların ödenmesi için şehrimizin ileri gelenleriyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu konuda kaynak yaratmaya çalışıyoruz. Kaynak bulur bulmaz ödemeleri hemen yapacağız. Küme düşer gözüyle bakılan takımımızın, ligi 10. sırada bitirmesinde emeği geçen il yönetcilerimize camiamız adına sonsuz teşekkür ederim. Önümüzdeki sezonun planlamasını yaparken, bu sezon sıkıntıya düştüğümüz konularda daha tedbirli ve istikrarlı bir yol haritası belirleyeceğimizin bilinmesini isterim. Hedefimiz 2014-2015 sezonunda şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak” dedi.
PTT 1. liginden Süper Lig’e yükselen takımları da kutlayan Başkan Özsoy “2013-2014 sezonunda göstermiş oldukları başarının mükafatı olan Süper Lig’e yükselen İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Balıkesirspor’a süper ligde başarılar dilerim” dedi.