Turnuvada 16 takımın mücadele ettiği grup maçlarının ardından Mayıs ayı ikinci haftasında oynanacak final maçları ile sona erecek.

Mart ayı içinde düzenlenen futbol turnuvasından sonra voleybol turnuvası ile gençleri ve kurumları sporla buluşturmaya devam ettiklerini belirten Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven “bu yıl ikincisini düzenlediğimiz voleybol turnuvasına katılan tüm takımlara başarılar dilerim.

Çivril Belediyesi olarak spor ve sporcuya verdiğimiz desteğin yanı sıra bu tür organizasyonlar ile kurumlar ve vatandaşları bir araya getiriyoruz. İlçeye hizmet veren kurumların ve esnafların yoğun iş temposu ve iş stresinden bir süreliğine de olsa uzaklaşmalarını, birlik ve beraberlik içinde sportif faaliyette bulunmalarını, kamu ve özel sektör arasındaki dostluk ve dayanışmayı arttırmak amacıyla düzenlenen turnuvalarımıza katılan tüm takımlara teşekkür ederim” dedi.  

KAĞAN İÇİN OYNUYORLAR

Geçen yıl düzenlenen ilk turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Esnaf spor bu seneki turnuvaya takım arkadaşları Kağan Kandemir ismi ile katılarak arkadaşları için mücadele ediyorlar. Takımın kaptanı Yasin Göktaş ve ikinci kaptanı Zeki Avcı oynadıkları ilk maçtan sonra yaptıkları açıklamada Kağan adına oynamanın onur verici olduğunun altını çizerek “geçen yıl aynı turnuvada Kağan kardeşimiz ile mücadele ettik. Onun takıma verdiği pozitif enerji ve katkı ile şampiyon olduk. Bu yıl turnuvaya Kağan için katıldık. Onun adı ile turnuvaya girdik. Onu asla unutmadığımızı ve unutmayacağımızı göstermek istedik. Kağan her zaman bu takımın oyuncusu ve kalbinde” dediler.
Günde iki müsabakanın oynandığı turnuva da maçlar hafta içi her gün saat 18.30 ile 21.00 arasında Kapalı Spor salonunda yapılıyor.