Tarihi başarının mimarı minik sporcular ve antrenörleri İsmail Davaz, Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural’ı makamında ziyaret ettiler. 
18 sporcunun hazır bulunduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Antrenör İsmail Davaz; “Köyde yaşayan bu minik sporcularımız ile böylesi büyük bir başarı elde ettik. Bir şeylere inandığınız zaman neleri başarabileceğimizi herkese göstermiş olduk. Amacımız milli takımlara oyuncu göndermenin yanında çocuklarımızın mutlu olabilecekleri ve enerjilerini atabilecekleri bir faaliyet oluşturmaktır. Böylesi bir başarıyla da çalışmalarımızı taçlandırmış olduk. Tüm sporcularımı bu başarıdan dolayı kutluyorum. 
Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu çocuklarımız inanıyorum ki, ileride daha büyük başarılara imza atacaktır. Çünkü başarının hiçbir zaman tesadüf olmadığını biliyoruz. Başarı her zaman büyük bir çalışmanın, gayretin ve sabrın ürünüdür. Minik sporcularımız Türkiye altıncısı olarak ilimiz ve ilçemize büyük bir  gurur yaşatmışlardır. Ben özellikle bu başarının mimarı olan  Sayın İsmail  Davaz’ı ve minik sporcularımızı gönülden kutlar, başarılarının devamını dilerim. Bu kapsamda ilçemizde spora ve gençlerimize her zaman destek olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.