ANTALYA (CİHAN)- Medical Park Antalyaspor’un 2011 - 2012 futbol sezonu kombine kart satışları başlıyor.
    Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Medical Park Antalyaspor’un kombine kart satışları yarın başlıyor. Mardan Antalyaspor Stadyumu’nda oynanacak olan Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası dahil tüm iç saha karşılaşmalarında geçerli olacak kombineler, geçtiğimiz sezon olduğu gibi çeşitli taksit seçenekleriyle alınabilecek.
    Biletix vasıtasıyla Medical Park Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri’nde satışa sunulacak kombinelerin fiyatları; tamamı kombine olarak satılacak olan Güney Kale Arkası: 100 TL, ayrıca Açık Tribün: 200 TL, Kapalı Tribün: 750 TL, Kapalı VİP Tribün: 2 bin TL olarak belirlendi.
    Mardan Antalyaspor Stadyumu’nda yer alan ve geçen sezon yoğun ilgi gören özel koltuklu, tv monitörlü, buzdolaplı ve klimalı prestijli lüks localar ise koltuk başına 3 bin TL’den sahiplerini bulacak.
    Yeni sezon kombineleri; Akbank, Garanti Bankası, İş Bankası, HSBC, Yapı Kredi, Finans Bank ve Vakıfbank kredi kartlarına 6, Antalyaspor Vakıfbank Kredi Kartı sahiplerine ise 12 taksit imkanıyla taraftarla buluşacak.
    Kapalı ve Kapalı VİP Tribün kombinesini alacak olan taraftarlar aynı zamanda özel otopark kartına da sahip olacak.
CİHAN