Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Genç sporcu ile makamında bir araya gelen Başkan Zolan, “ Nesrin’in elde ettiği başarı bizi gururlandırdı, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
İtalya'da yapılan Gençler Avrupa Kupası Judo yarışmalarında 44 kiloda yarışan ve birincilik elde ederek Avrupa Şampiyonu olan Denizli Belediyespor'lu Nesrin Çetin ile makamında bir araya geldi. Madalya sevincini paylaşmak için Denizli Belediyespor Başkanı Ruşen Uzunoğlu, Belediyespor Başkan Yardımcıları Akın Çelik, Mehmet Teke, Judo İl Temsilcisi ve Denizli Belediyespor Judo Branş Başkanı Kamil Yaşar Güleç ve Judo Antrenörü Gökan Yörük ile birlikte Başkan Zolan’ı makamında ziyaret eden Nesrin Çetin, bu güne kadar kendisine verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.
 
İtalya’da Milli Marşımızı çaldırarak asıl teşekkürü Nesrin’in hak ettiğini dile getiren Başkan Zolan, “ Elde ettiğin başarı ile bizi, Denizli’yi ve tabiî ki ülkemizi İtalya’da Milli Marşımızı çaldırarak gururlandırdın. 27 ülkeden 450 sporcunun katılım gösterdiği bir organizasyonda elde edilen başarı gelecekte elde edilecek derecelerinde bir göstergesidir. Eminim ki bu gururu önümüzdeki günlerde daha çok yaşayacağız. Avrupa Kupası maçlarında bayrağımızı göndere çektirip, Milli Marşımızı çaldırmış olman göğsümüzü kabartı. Bu başarı aynı zamanda sporun sadece futboldan ibaret olmadığının da bir göstergesidir. Denizli Belediyespor’un farklı branşlarda sporcular yetiştiriyor ve başarı elde ediyor olması bizim için önemli. İnanıyorum ki gelecekte Nesrin gibi birçok gencimiz, çocuğumuz hem yurt içinde hem uluslar arası organizasyonlarda bizi sevindirecek ve gururlandıracak” dedi.
   Başkan Zolan genç sporcuya hedeflerini yüksek tutması tavsiyesinde bulunurken kendisine destek olmaya devam edeceklerini söyledi ve Avrupa Şampiyonu olan Nesrin Çetin’e bir tablet bilgisayar hediye etti.