Grubunda lider olan Kocaderespor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Çamelispor maçına maddi imkansızlıklar nedeniyle çıkmama kararı aldı. 
Kocederespor’un durumunu haber alan MHP Milletvekili adayı Halil Öztürk,  seçim aracını Kocaderespor kafilesine tahsis ederek Çamelispor maçına yetişmelerini sağladı. Kocaderespor’lu futbolcular, “Maddi imkansızlıklar nedeniyle Çamelispor maçına çıkmama kararı almıştık. Teknik Direktörümüz Erol Duyar,  Halil Öztürk Bey’e durumumuzu iletmesinin ardından seçim çalışmalarını yarıda keserek bize seçim aracını tahsis etti. Kendisine çok teşekkür ederiz. Bugün Halil Öztürk bey sayesinde Çamelispor maçına çıkıyoruz. Ancak önümüzdeki dönemde de aynı sıkıntıları yaşayacağız. Amatör kulüplere daha fazla destek olunmasını istiyoruz” dediler. 
“ONLAR HERŞEYİN ÜSTÜNDE” 
MHP Denizli Milletvekili adayı Halil Öztürk, ülkemizin geleceği olan geçlerin her şeyin üstünde olduğunu belirterek, “Tabi bunlar geçici çözümler hem genlerin kötü alışkanlıklardan korunması için spor yapmalarını isteyeceksiniz hem de imkan sağlamayacaksınız yok böyle bir şey. Tabi MHP iktidarında spor yapmak isteyen gençlerimize devletimizin tüm imkanları seferber edilecek. Her alanda sporcu yetiştirmek için gerekli alt yapı tesis edilecek Türk toplumunun her ferdinin, özellikle gençliğin beden ve ruh sağlığını geliştirmek için milli bir spor politikası uygulanacak. “Spor Parkları” projesi ile çocuklarımızın evlerinden kolaylıkla ulaşabileceği alanlara güvenli semt sahaları, minik spor tesisleri ve altyapısı yapılacak, bu tesislerin gönüllülerce yapılması teşvik edilecek, bu amaçla kampanyalar düzenlenecektir. Böylelikle okul takımlarına ve amatör kulüplerimize sporcu kaynağı oluşturulacak, profesyonel takımlarımıza ve milli takımımıza sporcu yetiştirilecek” diye konuştu.