Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Kasım’da ilki gerçekleştirilen Raket Sporları Turnuvası’nda dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Süleyman Akbulut, kurs eğitmenleri ve turnuvada dereceye giren sporcular katıldı. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, raket sporlarının önemine değinerek, geçmişte raket sporlarının Denizli için çok uzak olduğunu söyledi. Başkan Zolan, "Masa tenisi okullarımızda vardı ancak diğer raket sporları çok yaygın değildi. Bilinmemekle birlikte tesis anlamında da sıkıntılar vardı. Çok şükür bugün Denizlimiz de raket sporlarımızı yapabileceğimiz her türlü tesis yapılmış durumda. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak daha iyisi, daha fazlası ve daha güzeli olsun diye uğraşıyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediyesi olarak verilen ücretsiz kurslarla bir çok sporcunun yetişmesine katkı sağladıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Bu kapsamda sizlerin çok büyük katkıları var. Hep birlikte raket sporlarımızı yapmaya, sizlere de destek olmaya devam edeceğiz. Davetimizi kırmayıp kurslarımıza katıldığınız ve tesislerimizden yararlandığınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu. Denizli’nin amatör sporların başkenti olmasını istediklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Şu anda 25 farklı branşta vatandaşlarımıza spor yapma imkanı sağlıyoruz. İnşallah kayak merkezimizde açılıyor. Kayak sporu da Denizlimiz için ayrı bir güzellik olacak. Birçok alanda yeni tesisleşmelere devam edeceğiz. Hedefimiz amatör sporcu sayısının en fazla olduğu ilin Denizli olmasıdır" dedi.
Tenis sporcusu Havva Coştan, "Tenisi bu yaşıma kadar hiç bilmiyordum. Ama kurslara katılarak hocalarımızın verdiği eğitimler ile öğrendim. Şimdi bağımlılık yaptı. Üç yıldan buyana sizlerin açmış olduğu tenis kortlarına gidiyorum. Böyle bir imkanı bizlere sağladığınız için çok teşekkür ediyoruz. Destekleriniz ile Denizli’de tenisin çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum" dedi.