Denizli’de Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde bulunan 25 amatör branş ve bu branşlarda eğitim gören yüzlerce sporcu Adalet Parkı’nda kurulan stantlarda hünerlerini sergiledi. Adalet Parkı’nda yapılan etkinliklere Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci ve Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu amatör branşların eğitimcileri ve sporcularla birlikte vatandaşlar katıldı. 
25 branş içinde yer alan kategorilerden özellikle voleybol, Capouera ve dans gösterileri ile birlikte kadınların büyük ilgi gösterdiği pilates etkinliği en çok ilgiyi gören branşlardan biri oldu. Spor şenliğinde ayrıca oluşturulan kayıt masalarında vatandaşlar çocuklarını ve kendilerini istedikleri kurslara ücretsiz kayıt yaptırma imkanı buldu.
Şenlik havasında geçen etkinliği izleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Ali Değirmenci, "Birbirinden eğlenceli branşları tüm gençlerimiz yapmalı. Belediyespor kulübü artık bünyesinde 25 branşa ulaştı. Özellikle okulların tatile girmesi ile gençlerimiz yaz aylarını değerlendirecek sporlarla uğraşmalı. Ve en önemlisi mutlaka spor yapmalı. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın spor yapmaları ve sporla tanışmaları için her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Yeter ki onlar spor yapmak istesin. Tüm araç ve gereçler kurumumuz tarafından karşılanıyor” dedi.