Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olan ve bu sene Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek Kızılcabölükspor’a Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan sevindirici haber geldi.
2012-2013 Futbol Sezonunu Bölgesel Amatör Lig 7. grupta 66 puan toplayıp şampiyon olarak tamamlayan ve 3. lige merhaba diyen Kızılcabölükspor’a bir müjde de Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan geldi. Kızılcabölük Futbol Sahası’nın toprak zemin olmasından dolayı maçlarını Tavas ilçe Stadı’nda oynamak zorunda kalan Kızılcabölükspor modern tesislerine kavuşuyor.
Denizli Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün uğraşları sonucunda Kızılcabölük beldesi futbol sahası ile ilgili somut adımlar atılmaya başladı. Sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılması için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından 600 bin TL ödenek ayrıldı.
Konu hakkında değerlendirmede bulunan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, “Kızılcabölükspor 3. lige yükselerek ilimizi profesyonel liglerde temsil etmeyi hak etti. Toprak zemine sahip futbol sahası ile ilgili uzun süredir çalışmalarımız vardı. Gençlik ve Spor Bakanlığının Kızılcabölük için gerekli ödeneği ayırmasıyla takımımızı modern tesislere kavuşturacağız. Stadın en kısa sürede ihalelerini gerçekleştirerek 2013-2014 futbol sezonu içinde Kızılcabölükspor’a kazandırmak istiyoruz’’ dedi.