Geçen hafta dış transferde 4, iç transferde 9 oyuncuya imza attıran sarı kırmızılılar, 22 yaşındaki kanat oyuncusuyla da mukavele imzaladı. Daha önce sırasıyla Gençlerbirliği, Hacettepe, Niğde Belediyespor ve Kozan Belediyespor'da top koşturan Reha, "Kızılcabölükspor formasını giyeceğim için heyecanlıyım. Buraya başarılı olmaya geldim. Her iki taraf içinde hayırlı olsun" diye konuştu.







Kızılcabölükspor, Reha ve Özer'i kadrosuna kattı (YENİDEN)

SPOR Toto 3'üncü Lig takımlarından Kızılcabölükspor, Kemerspor 2003'ten Reha Yaylı ile Silivrispor'dan Özer Ercili'yi renklerinie bağladı. 

Her iki kanatta oynayabilen 22 yaşındaki Reha ile orta sahada görev yapan 23 yaşındaki Özer 2'şer yıllık sözleşmeye imza attı. Daha önce Gençlerbirliği, Hacettepe, Niğde Belediyespor ve Kozan Belediyespor'da top koşturan Reha, "Kızılcabölükspor formasını giyeceğim için heyecanlıyım. Buraya başarılı olmaya geldim" dedi. Çorluspor'da futbola başladıktan sonra amatör olarak Galatasaray ve Medipol Başakşehir altyapısığnda oynayan Özer, 2013'te Silivrispor'da profesyonel oldu. Genç futbolcu geçen sezon Silivri'de 27 maçta forma giydi, 2 gol attı. Kızılcabölükspor daha önce dış transferde Tekirdağspor'dan Taygun Vurgun ve Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyespor'dan Semih Ceylan ile Ereğli Belediyeispor'dan Ergin Ersin'le anlaşmıştı.