Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Kızılcabölükspor, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Kızılcabölükspor Kulübü Başkanı Osman Duran, Antrenör Hasan Şermet, Takım Kaptanı Fatih Yiğen, yöneticiler ve futbolcular katıldı. Kulübü Başkanı Osman Duran, ziyarette yaptığı konuşmada, takımın her geçen gün iyiye gittiğini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bir süre önce yapımını tamamladığı ve kendi evlerinde oynamalarına imkan sağlayan Kızılcabölük Spor Tesisi’nin çok güzel olduğunu, stadın her maçta hınca hınç dolu olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Duran, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ise, Kızılcabölükspor’un kendi yağıyla kavrulup, buralara kadar geldiğini belirterek, "Ben başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Daha önce statla ilgili söz vermiştik ve hizmete sunduğumuz tesisimizde oynanan ilk karşılaşmaya da geldik. Ben şunu görüyorum; o stat size uğurlu geldi. Stadın hizmete girmesinin ardından hep ileri doğru gittiniz" dedi.
Kızılcabölükspor Kulübü’nün gayreti ve Kızılcabölüklülerin takıma sahip çıkması ile ekibin daha iyi yerlere geldiğine dikkati çeken Başkan Zolan, "Her hafta sonu Kızılcabölükspor’u takip ediyoruz. Gönlümüz sizinle beraber. Denizli’deki tüm başarılardan gurur duyuyorum. Kızılcabölük önem verdiğimiz, bizi Türkiye’de temsil eden bir takımımız. İnşallah başarılarınız daim olur. Ancak daha yolun başındasınız. Bundan sonraki mücadele daha güçlü olacak, tüm yeteneklerinizi sergileyerek koşmanız gerekiyor. Ne varsa ortaya koymanız gerekiyor. Bugüne kadar verilen emeklerin boşa gitmemesi ve hak ederek aldığınız galibiyetlerin taçlanması adına bundan sonra temponuzu daha da artırarak sürdürmeniz gerekiyor. Ben başarılarınızın devamını diliyorum. Biz her zaman yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Kızılcabölükspor Kulübü Başkanı Osman Duran, üzerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın isminin yazılı olduğu 20 numaralı Kızılcabölükspor forması ve atkısını Başkan Zolan’a hediye etti. Kızılcabölükspor ayrıca Başkan Zolan’a yöreye özgü kaşık helvası ikram etti.