Kızılcabölükler Vakfı Kızılcabölükspor’un antrenmanına ziyaret etti. Ziyarette oyunculara ve teknik heyete baklava ikramında bulunarak Kızılcabölükspor’a nazar değmemesi için nazar boncuğu hediye etti.

Altay maçı hazırlıklarına aralıksız devam eden Kızılcabölükspor’un Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenmana Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek takımımıza başarılar dilediler. Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı yakından takip eden Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli ve yönetim kurulu üyeleri antrenman sonunda oyunculara meyve ve baklava ikram ederek kalan maçlarda başarılar dilediler. Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri takım kaptanımız Fatih Yiğen’e de nazar boncuğu hediye ederek, tüm takımın başarılarının devamını temenni ettiler. Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, oyunculara başarılar dileyerek; “Kızılcabölükspor artık bir marka haline gelmiştir. Denizli’nin adını Türkiye ve Dünyaya duyuran Kızılcabölükspor’a bundan sonraki kalan maçlarında başarılar diliyorum. İnşallah takımımızın başarılı olacaktır. Kızılcabölüklüler Vakfı olarak her zaman takımımızın yanındayız her türlü desteği vermek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran’da Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetimine teşekkür ederek; “Takım olarak Denizli’yi en iyi temsil ediyoruz. Kızılcabölükspor büyük bir camia onları arkamızda görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Takım olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah lig sonunda mutlu sona ulaşırız” diye konuştu.