Denizli Belediyesi Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu’nda başlayan Türkiye Büyükler ve Gençler Kick Boks Şampiyonası’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Binlerce kişinin izlediği kick boks müsabakalarına 70 ilden 2 bine yakın sporcu katıldı. Kapalı spor salonunun sıcağına rağmen kick boks müsabakaları büyük ilgi görürken, kick boksçular da karşılaşmalarda galip gelmek için kıyasıya yarıştı. Kadınların kick boks müsabakalarında yumruk ve tekmeler seyircilerden alkış alırken, erkeklerin kick boks müsabakaları ilgiyle izlendi.
Kick boks müsabakalarını Türkiye Kickboks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da büyük bir heyecanla izledi.
Müsabakaların çok iyi geçtiğini belirten Türkiye Kickboks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, "Türkiye Büyükler ve Gençler Kick Boks Şampiyonası’na 70 ilden 2 bin kişi katılıyor. Bu bizim için mutluluk verici. Bu önemli bir şampiyona. Bu şampiyonadan sonra gerek büyüklerde gerek gençlerde milli takımlarımız belli olacak. Dünya ve Avrupa Şampiyonası’na katılımlar burada belirlenecek. Denizli’de ilk defa böyle bir organizasyon yapılıyor ancak her şey çok yerli yerinde olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da Denizli olarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.