Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, takımın Antalya kampını ziyaret etti. 
PTT 1. Lig ekibi Denizlispor ikinci sezon hazırlıklarına Antalya’da devam ediyor. Yeni teknik direktörü Engin İpekoğlu’nun idaresinde ikinci yarı hazırlıklarına devam eden yeşil-siyahlılarda başkan Hasan Kıbrıslıoğlu sürpriz bir ziyarette bulundu.
Tüm kafileyle bir toplantı düzenleyen başkan Hasan Kıbrıslıoğlu yaptığı konuşmada yeni teknik ekiple iyi bir hava yakalanacağını ve bu hava ile çok güzel şeyler başarılabileceğinin altını çizdi. Kıbrıslıoğlu, "PTT 1. Lig takımlarına nazaran iyi bir kadroya sahibiz. 2. devre zor bir devre olacak. Ancak bu zorlukların üstesinden gelmemiz gerekiyor. Camia olarak futbolcularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Yönetim kurulu olarak maddi anlamda verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz ve getireceğiz. Aramıza yeni katılan başta hocamız Engin İpekoğlu'na ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
Ziyaretten dolayı teşekkür eden teknik direktör Engin İpekoğlu da bu kamp döneminin çok iyi geleceğini ve futbolcuların eksikliklerini görüp ona göre çalışma yapılacağını söyledi.