Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 7. hafta geride kalırken, 12 puanla 7. sıraya yükselen Denizli Büyükşehir Belediyespor’da peşi sıra alınan 2 galibiyet, kara bulutları dağıttı. Kazanılan 6 puanla birlikte camia kenetlendi. 

Hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirten Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, "Hafta içinde rehavete kapılmayın uyarısını dikkate alan futbolcularımız, kendilerine yakışır oyun ve skorla sahadan ayrılmayı bildi. Haftayı 3 puan ile kapatmamız memnuniyet verici. İyi konsantre olunca, futbolcularımızın kazanamayacağı maç yok. Teknik heyetimiz de, göreve geldiği günden bu yana yoğun bir mesai harcayarak hafta hafta maçları planlamakta ve kademeli olarak hayata geçirmektedir. Ligde inişli çıkışlı grafikler olacaktır. Saygı sınırları içerisinde yapılan tüm eleştirilere her zaman açık olduğumuzu ve yapıcı eleştiriler ile önerilerin her zaman dikkate alındığını özellikle belirtmek isteriz. Ortak hedeflerimiz doğrultusunda eskisinden daha yüksek bir şevk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürerek, sezon sonundaki hedefimize ulaşmaya çalışacağız" dedi. 

Kırmızı-beyazlılar, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Derincespor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.  Son maçta attığı golle takımını galibiyete taşıyan isim olan İlker Avşar, Kemer Tekirovaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.