HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Kale Belediyespor ise başvuru işlemlerini gerçekleştirmediği için Spor Toto Bölgesel Amatör Lige katılmayacak. Denizli yeni sezonda 3 yerine 2 takımla BAL’da mücadele edecek. Yeşil beyazlı kulüp, yeni sezonda yerel Süper Amatör Lig’e katılacak. Ancak sezonu şampiyon dahi tamamlasa 2020-2021 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lige katılım hakkı elde edemeyecek.

Çok dil döküldü
Kale Belediye Başkanı Mehmet Sağınç ve yeşil beyazlı yönetimi ile görüşen Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “19 Temmuz’da sona eren başvuru süresini, belki katılımları olabilir diye kendi insiyatifimizi kullanıp süreyi uzatmayı başardık ama olmadı. Kale Belediyespor yönetim bazında sıkıntıyı aşamayınca BAL’dan çekildi” dedi.

kale

100 bin lira bağışta yeterli olmadı
Denizlispor eski başkanı olan Mustafa Üstek, doğup büyüdüğü ilçenin takımı Kale Belediyespor’a 100 bin lira bağışlayacağını belirtmesine rağmen, Kale Belediyespor adına yeni yönetim oluşturulamadı ve ligden çekildi.

kale

‘Çok üzüldük’
“ Kale Belediyespor Antrenörü Mehmet Ali Sevil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi. “ Çok sevdiğim gece gündüz büyük emekler verdigim, iyi işler yapıp önemli başarılara imza attığımız, kendi memleketim gibi olan Kale Belediyespor’dan ayrılmış bulunmaktayım. Amatör futbolun büyük çöküş altında oldugu şu dönemde çok emek verdigimiz takımımızın lige katılmayacak olması bizleri çok üzdü” dedi.

kale

kale