Geçtiğimiz yıl Gençler Judo Avrupa Kupası’nda finale kadar yükselip finalde rakibine yenilen judocumuz Nesrin Çetin, bu yıl altın madalyaya ulaştı. 
Macaristan'ın Pask kentinde 24 ülkeden 231 erkek, 176 bayan olmak üzere toplam 407 sporcunun katılımı ile yapılan, Gençler Judo Avrupa Kupası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor’lu Nesrin Çetin, 44 kiloda Avrupa birincisi oldu ve altın madalya kazandı. Final öncesinde 3 maç yapan Nesrin, sırasıyla Rus Misaylova Tatiana, İtalyan Elisa Adrasti ve Rus Maria Lebedeva’yı yenip finale kaldı. Finalde Rus Sabina Gilizova’yı yenen Nesrin, 44 kiloda Avrupa’nın en büyüğü olarak, birincilik kürsüsüne çıktı.
26 sporcu bulunan Milli Takım kafilesiyle Macaristan’a giden Nesrin, geçen yıl aynı organizasyonda finale kadar çıkmış ama finalde kaybederek, gümüş madalyada kalmıştı. Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Nesrin’in azmiyle büyük bir başarıya imza attığını belirterek, “Denizli’ye bu onuru ve gururu yaşatan sporcumuz Nesrin Çetin ile ne kadar övünsek az. Kendisini ve antrenörlerini kutluyorum. Tecrübeli sporcumuz Nesrin’e güvenimiz tam. Diğer organizasyonlarda derece yapacağına inanıyoruz” dedi. 
Macaristan'da altın madalya kazanan Nesrin’i 3 önemli organizasyon daha bekliyor. Nesrin, Judo Milli Takımı ile birlikte, 25-30 Temmuz tarihlerinde Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da, 2-7 Ağustos arası Almanya’nın başkenti Berlin'de, son olarak da 19-21 Eylül arası Romanya'nın Başkenti Bükreş'te yapılacak olan ‘Gençler Avrupa Şampiyonası’ turnuvalarına da katılacak.