Fenerbahçe kulübü yeni transferleri Vincent Janssen ve Luis Neto için imza töreni düzenledi. İmza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Janssen ve Neto Fenerbahçe’ye geliş süreçlerini anlatırken olaylı Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Palabıyık hakkında da açıklamalarda bulundu.

Hollandalı golcü Vincent Janssen Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe transfer olduğu için mutlu olduğunu belirterek sözlerine başladı. Yaptığı açıklamada buraya gelmeden önce Fenerbahçe hakkında bilgi sahibi olduğunu belirten Hollandalı golcü “Burası büyük bir aile. Sezon içinde gerçekleştirmemiz gerek hedeflerimiz var. Bunlara ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Vincent Janssen kariyerinde henüz forma giydiği kulüplerde kupa sevinci yaşamadığını belirterek “Henüz 23 yaşındayım. Umarım sarı lacivertli forma altında bu şanssızlığı kırarım. Burada kupalar kazanmak istiyorum” dedi.

Beşiktaş derbisinde çok tartışılan hakem kararlarıyla ilgili olarak “Hakemler saha içinde en iyisini yapmaya çalışıyor. Verdikleri kararları bu kadar tartışmanın bir anlamı yok. Onlar da oyuncular gibi işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor” yorumunda bulundu.

Zenit takımından Fenerbahçe’ye transfer olan Neto ise sarı lacivertli kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek sözlerine başladı. Fenerbahçe kulübünün büyük bir aile olduğunu söyleyen defans oyuncusu “Futbola defansif orta saha oyuncusu olarak başladığım için topu oyuna sokarken iki ayağımı da iyi kullanıyorum. İlerleyen zamanda boyum uzadığı için stoper bölgesine geçiş yaptım ve bu rolü benimsedim” açıklamasında bulundu.

Neto Beşiktaş ile oynanan derbi mücadelesinde müthiş bir atmosfer olduğunu belirterek “Biz oyuncular bile bu atmosferden etkilendik. Hakemin de etkilenmesi çok doğal. Zaten bu tarz maçlarda hakem kararlarının tartışılması kadar doğal bir durum yok. Ancak bizim aldığımız galibiyetin hakem kararlarına bağlı olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Kırmızı kart gördüğü pozisyonu da değerlendiren Neto “Pozisyon gereği faul yapmak zorundaydım. Kırmızı kart gördüğüm için tabii ki mutlu değilim. Fakat o pozisyonda kırmızı kart görerek iyi mücadele ettiğimiz ilk yarıyı önde tamamlamamızı sağladım” yorumunda bulundu. En güncel haberleri ve en yüksek oranları üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Kaynak: