HABERDENİZLİ.COM

2016 yılında Denizli’de faaliyete geçen ve Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute Futbol İkinci liginde başarı ile mücadele eden Denizli Ampute Futbol Takımına Denizli Avrupa Kültür ve Sanat Elçisi Süleyman Murat Çilbirci’den destek geldi.

Dernek, Denizli Ampute Futbol Takımını süper lige çıkartmak ve milli takıma oyuncu yetiştirmeyi hedeflemektedir. Denizli Ampute Futbol Takımına destek amacıyla düzenlenen etkinlikte Gazeteciler ile Ampute takımı Elit Halı Sahada gösteri  maçı yaptı. Çekişmeli ve centilmence geçen karşılaşma beraberlik ile sonuçlandı.

Müsabaka sonrası kulüp yönetimi tarafından Süleyman Murat Çilbirci’ye plaket verilerek teşekkür edildi. Toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesinden sonra sanatçı Ozan Ozanca katılımcılara mini bir konser verdi.

İsviçre'de Yaşayan Denizlili Ampute Takımına Sahip Çıktı

Organizasyon ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Süleyman Murat Çilbirci, Denizli Ampute Futbol Takımına maddi ve manevi desteklerinin süreceğini belirterek, “Engelli kardeşlerimizin topluma katılmaları ve evlerinden ayrılarak spor yapmalarını destekliyoruz. Bunun için kendileri ile görüşerek imkanlarımız ölçüsünde maddi manevi desteklerde bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Amacımız onları topluma kazandırmak. Denizli Ampute Futbol takımımız ayrıca çok başarılı sonuçlar alıyor. Şu ana kadar oynadıkları karşılaşmaları farklı sonuçlarla kazanmışlar. Bir Denizli’li Çallı olarak bu bize gurur verdi. İnşallah başarıları bu şekilde artarak devam eder”dedi.

İsviçre'de Yaşayan Denizlili Ampute Takımına Sahip Çıktı

Kulüp Başkanı ve Oyuncusu Ramazan Altuğ’ ise kulüp olarak maddi sorunlar yaşadıklarını ifade ederek, “2016 yılında faaliyete geçerek kulübümüz adına katıldığımız ligde  elimizden geldiği kadar mücadele ediyoruz. Takım olarak amacımız spor yapmak. Evde kalmak hayata küsmek istemiyoruz. Artık olayları kapalı salonlardan yeşil sahalara taşımak bu şekilde devam etmek amacındayız. Tabi bunun için maddi desteğimiz yok. Kendi imkanlarımız da sınırlı. Bu nedenle maddi manevi desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda bize destek olan Süleyman beye çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İsviçre'de Yaşayan Denizlili Ampute Takımına Sahip Çıktı

İsviçre'de Yaşayan Denizlili Ampute Takımına Sahip Çıktı

İsviçre'de Yaşayan Denizlili Ampute Takımına Sahip Çıktı