PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’un genç Teknik Direktörü Koray Palaz, geleceğine dair açıklamalarda bulundu. Takımın başına 22. haftada gelen ve takımın başında çıktığı 12 haftada 18 puan toplayarak önemli bir başarı elde eden Denizlispor’da, oynattığı pozitif futbolla dikkat çeken Koray Palaz, takımda geleceği ile ilgili konuştu.
Denizlispor’un Türk Futbolu’nun önemli takımlarından olduğunu belirten Koray Palaz, "Geldiğimiz ilk günden bu yana takımdaki arkadaşlarımıza iyi futbol oynatmaya çalıştık. Zaten çok karakterli ve iyi oyuncuların olduğu bir takımız biz. Sadece bazı dokunuşlar yapmamız gerekirdi. Biz de bunu yaptık. Genç ve tecrübeli oyuncularla 12 haftada iyi işler çıkardık. Kaybettiğimiz maçlarda bile iyi oynadık ancak şanssız gollerle puan kaybettik" dedi.
Takımdaki geleceği ile ilgili konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz şunları söyledi:
"Ben buraya gelirken kafamdaki birçok projeyi uygulamak için geldim. Elbette ben de uzun süre çalışmak isterim. Ancak ben gittiğim takımlara imzamı atmak isterim. Burayı baştan aşağı değiştirmek istiyorum. Tesislerde yapılması gereken çok fazla iş var. Buradaki yeniden yapılanmanın başında olma fırsatı verilirse elbette ben de takımda kalmak isterim. Denizlispor ile önemli başarılar elde edebileceğimizi düşünüyorum. İnşallah ligde kalmamız kesinleştikten sonra yönetimle görüşüp kararımızı vereceğiz.’’