Denizlispor'da maç sonrası moraller bir hayli düşerken, Horoz'un hocası Mehmet Altıparmak takım olarak kenetlenip, Alanyaspor maçıyla birlikte çıkışa geçeceklerini söyledi.
PTT 1. Lig’in 22. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşan Denizlispor, istediği sonuca ulaşamadı. İki takımın da az pozisyona girdiği maçta Giresunspor son 15 dakikada bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Mustafa Keçeli’nin kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktığı maçın ardından yeşil-siyahlılar, düşme korkusunu yaşamaya başladı. Ligin bitmesine 12 hafta kala 18 puanla 17. sırada bulunan Denizlispor’da hafta içi yapılacak tüm çalışmalar galibiyet üzerine kurulu olacak.
Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, artık telafisi olmayan haftalara girdiklerini belirterek, "Giresun maçında gol atanın kazanacağı bir maç yaşadık. Maalesef son dakikalarda maçı kaybettik. Bundan sonra dönüşü olmayan bir yola giriyoruz. Önümüzdeki 12 maçta alacağımız en yüksek puanları almak zorundayız. Bu yüzden takım olarak kenetlenip Alanyaspor maçıyla birlikte 3 puanları almaya başlamamız gerekir" dedi.