HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin tek kadın futbol takımı unvanı ile Kadın futbol 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Horozkent Spor Kulübü, 10. Hafta maçında Muratpaşa Zeytinköy Stadında Konyaaltı Gençlik ve Spor’a konuk oldu.  Maça hızlı başlayan Denizli ekibi, 5.dakikada Ceylin Yılmaz’ın attığı muhteşem golle öne geçti. Ceylin’in 9, 12 ve 18.dakikalarda attığı gollerle farkı 4’e çıkaran yeşil siyahlılar, 20.dakikada Seda Er’in attığı golle durumu 5-0’a getirdi. İlk yarının sonuna kadar 5 net gol pozisyonundan sonuç alamayan Denizli ekibi devreye 5 farklı üstünlükle girdi.  

CEYLİN ŞOV İKİNCİ YARIDA DA SÜRDÜ

İlk yarıda rakip fileleri 4 kez havalandıran Ceylin Yılmaz, skorer oyununa ikinci yarıda da devam etti. Genç oyuncu, 54 ve 62.dakikalarda attığı gollerle maçı 7-0’a getirdi. Maçta son sözü ise 75'te takım kaptanı Huriye Selçik söyledi.

10’DA 10 YAPTI

Ceylin Yılmaz'ın 6 golle yıldızlaştığı maçı 8-0 kazanan Horozkent, 10'da 10 yaparak grupta namağlup liderliğini sürdürdü. 11. Haftayı Antalya Demirspor’un ligden ihraç edilmesinden dolayı maç yapmadan tamamlayacak olan yeşil siyahlılar, 12. Hafta maçında ise 16 Şubat Pazar günü deplasmanda Alanya Demirspor’a konuk olacak.