Haberdenizli.com

Denizlispor'da geçen sezon Spor Toto 1. Lig'de kümede kalmasında büyük pay sahibi olan golcü oyuncu Mehmet Akyüz paniği yaşanıyor. Yeni Asır Gazetesi’nden Sebahattin Alp’in haberine göre tecrübeli oyuncuya, yeni sezonda 2. Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor'un çok ciddi bir teklifte bulunduğu bildirildi. Karadeniz ekibinin, Mehmet Akyüz'e uzun vadeli ve yüksek ücretli bir teklif sunduğu açıklandı.

Yeşil-siyahlı takımın kampında bulunan forvet oyuncunun yaptığı sözleşmede, 300 bin TL getirdiği takdirde serbest kalma maddesinin olduğu açıklandı. Denizlispor'da yöneticilerin, takımdan gitme ihtimali olan Mehmet Akyüz ile görüşüp takımda kalması için ikna etmeye çalışacak.

Mehmet Akyüz'ün özel bir oyuncu olduğunu dile getiren Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Mehmet kendisine gelen ciddi teklifi bizimle paylaştı. Hem forvet hem de kanatta görev yapan çok özel bir oyuncu. Onun takımda kalmasını çok isterim. Gidecekte olursa bizim için çok büyük bir kayıp olur. Umarım en kısada sürede bu problem çözülür ve Mehmet Akyüz gelecek sezon takımda kalır" diye konuştu.