Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurul yaparak göreve başlayan Denizlispor Kulübü'nün yeni yönetimi ile teknik kadro ve futbolcularını kabul etti. Ziyarete, Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Şavluk, Başkan Yardımcısı Mehmet Ekizler, Yönetim Kurulu Üyeleri  Mehmet Ali Yılmaz, Taner Atilla, Melih Yanık, Süleyman Gedik, Ertuğrul Devecioğlu, Fatih Karahan, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Şavluk, göreve başlayalı 40 gün olduğunu belirterek, "İlk ziyaretimizi de Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman  Zolan'a yapmak istedik. Kendilerinin Denizlispor'a daha önce olduğu gibi bundan sonra da desteğini esirgemeyeceğine inanıyoruz" diye konuştu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Denizlispor , Denizli için çok önemli. Bir çok başarıların altına imza atmış bir kulüp. Denizlispor'a kuruluşundan bu yana futbolcusundan teknik kadroya, yönetim kurulundan başkanına ve taraftarına kadar herkes katkı sağlamış ve emek vermiştir" dedi. "Denizlispor, Denizlinin markasıdır" diyen Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "İnşallah bizler bu markayı ligde olması gereken yere ulaştıracağız. El birliği ile ve tüm Denizli olarak seferber olacağız, takımı hak ettiği yere çıkaracağız. Bizler bu güne kadar Denizlispor'a her alanda destek olduk, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz."  

Denizlispor'u hak ettiği yere el birliği ile ulaştıracaklarının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, "Bu, bir kaç kişinin sırtına yüklenerek kazanılacak bir iş değil. Tüm Denizli'nin seferber olup takımımıza sahip çıkması gerekiyor. Ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil etmiş bir takım olan Denizlispor'un bundan sonra da hak ettiği yerde olması için çalışacağız. Yeni yönetime ve futbolculara yeni sezonda başarılar diliyorum" diye konuştu. Ziyaretin sonunda Denizlispor Kulübü Başkanı  Şavluk, Başkan Zolan'a isminin yazılı olduğu 20 numaralı Denizlispor forması hediye etti.