Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü ‘Hayata Pas Ver’ projesi kapsamında 7 çocuğu olan Polat ailesinin en küçüğü 14 yaşındaki Cemal Polat, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut’un desteğiyle artık ailesiyle birlikte yeni bir evde yaşayacak.
‘Hayata Pas Ver’ projesi kapsamında Cemal Polat’ın ailesine ulaşan Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, ailenin kaldığı evi görünce harekete geçti. Babalarını uzun yıllar önce kaybeden ve 7 çocuk ile aynı evde kalan ailenin daha iyi koşullarda olması için Denizli Emniyet Müdürlüğü aileye yeni bir ev yapma kararı aldı. Denizlili işadamlarının destekleriyle Polat ailesinin Muratdede Mahallesi 272 sokak içerisinde bulunan 2 göz odalı evini yeniden yapma kararı alan Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, aileyle birlikte eski evi yıktı. Yeni evlerine kavuşacakları için mutlu olan aile Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut’a teşekkür etti.
Proje kapsamında bir çocuktan bir aileye, bir aileden bir mahalleye sloganıyla yola çıktıklarını belirten Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, “Polat ailesine Cemal sayesinde ulaştık. Projemiz kapsamında takımımızda futbol oynayan 14 yaşındaki Cemal Polat’ın kaldığı evi gördük ve bu ailenin burada yaşamasına gönlümüz razı gelmedi. Ailenin daha iyi şartlarda yaşaması için yeni bir ev yapma kararı aldık. İlk olarak ailemizi tutuğumuz bir eve taşıdık. Ardından yeni yapılacağı evin yeriyle ilgili tabu ve diğer işlemleri tamamladık. Yakın zamanda evimizi tamamlayarak Polat ailesine teslim edeceğiz. Ben bu evin yapılmasında emeği geçen başta Denizlili işadamları ve hayırseverlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Artık Cemal daha iyi şartlarda eğitim görüp bizleri gururlandıracak” dedi.
Yeni bir eve kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten 14 yaşındaki Cemal Polat, “Çok kötü bir evde kardeşlerim ve annem ile hayatımızı sürdürüyorduk. Şu anda iyi bir evde kalıyoruz. Şu anda ağlamak yerine sevinmemiz lazım. Çünkü yeni evimize kavuşacağız. Derslerime çalışıp ilerde futbolcu olmak istiyorum” dedi.
7 çocuk annesi 48 yaşındaki Saime Polat da Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut’a teşekkür ederek, “Eşimi yıllar önce kaybettim. 7 çocuğum ile birlikte bu iki göz odalı evde kalıyorduk. Bu durumuza kayıtsız kalmayan Denizli Emniyet Müdürlüğü bize yeni bir ev yapma kararı aldı. Artık çocuklarım ile birlikte hayatımız değişecek. Ben bize bu evi yapan herkese teşekkür ediyorum” dedi.