HABERDENİZLİ.COM

Ata sporumuz güreşte, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için çalışmalar şimdiden başladı. Küçük yaşta yetenekli sporcuların keşfedilip Güreş Eğitim Merkezlerine kazandırılması ile başlayan süreçte uzman çalıştırıcılar, sporla birlikte eğitim yönüyle de öğrencilerin üzerine titriyor. 

İLÇELERE GİDİLECEK
Denizli il ve ilçeleri kapsayan seçme programı 9 Nisan tarihinde Çivril’de başlayacak. Sarayköy, Tavas, Acıpayam ve Bozkurt’ta devam edecek seçmelerin ardından 17 Nisan’da Gümüşler Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda kontenjana girecek öğrenci sporcular belli olacak. Bu yılki seçmelere 7. ve 8. sınıf öğrenciler başvuruda bulunabilecek. Sıkletlerinde ilk dört dereceye giren adaylar 02–06 Mayıs 2018 tarihlerinde Afyon da yapılacak olan 2. Aşama sınavına girmeye hak kazanacak.

SPORUN YANINDA EĞİTİME DE ÇOK ÖNEM VERİLİYOR
İstiklal Caddesinde bulunan modern binasında hizmet veren Denizli Güreş Eğitim Merkezinde öğrenci sporcular hem okullarına devam ediyor, hem de güreşin inceliklerini öğreniyor. Sporcuların diyetisyen gözetiminde beslenmeleri, dinlenmeleri, teorik dersleri, antrenman ve konaklamaları Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılıyor. Milli takımlara bugüne kadar onlarca sporcu yetiştiren merkezde genç sporcuların her türlü ihtiyaçları ile yakından ilgileniliyor. Merkezde antrenman programlarını takip eden 4 antrenör, sporcuların okul başarılarını artırmaya yönelik görev yapan 2 belletmen ve 2 eğitim uzmanı bulunuyor.

Başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler, gerekli evraklarını hazırlayıp okullarına başvuruda bulunabilecekler. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler https://goo.gl/dhmFM4 adresinden ya da 0535 3742145 numaralı telefondan bilgi alabilir.