GİRESUN (CİHAN)- Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor’un kulüp başkanı Ömer Ülkü,”Herkesin Giresunspor için elini taşın altına koyma zamanı geldi.” dedi.
    Ülkü, yaptığı açıklamada, zor bir süreç yaşamalarına rağmen Giresunspor’u ligde tutmayı başardıklarını söyledi. Göreve geldiklerinde Giresunspor’un 14 maçta sadece 7 puanının bulunduğunu aktaran Ülkü, ''Giresunspor’u 18 maçta 31 puan almak suretiyle ligde tuttuk. Tabi bu arkadaşlarımızın omzundaki yük korkunçtu. Bu yükü taşımayı başardık. Görevimizi yaptık. Giresun insanının ortak paydası olan Giresunspor’u ligde tutmayı başardık.” diye konuştu.
    Giresunspor için Giresun halkından destek isteyen Ülkü, ihtiyaçlarının çok, gelir kaynağının ise olmadığını belirterek, şöyle konuştu:
    ''Giresunspor’un üzerine tapulu hiçbir bir yeri ve binası yok. Artık bu durum değişmeli. Giresunspor’u hoplatacağız. Bunun için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bir takım projelerimiz var. Gelir getirici kaynaklar arıyoruz. Espiye ile Keşap arasında şuan Ulaştırma Bakanlığı’na ait bir alan var. Orayı almak istiyoruz. Birinci isteğimiz bu.
    İkinci istediğimiz Giresun halkından destek. Herkesin Giresunspor için elini taşın altına koyma zamanı geldi. Giresun halkından destek bekliyoruz. Örneğin, Giresunspor’a geli sağlamak için liman sahasındaki otopark işini çözdük. Giresun halkından araçlarını artık sokaklara park etmemelerini, ‘Giresunspor’a da bir katım olsun’ diyorsanız, araçlarınızı limanda bulunan geliri kulübe kalacak otoparka park etmenizi istiyoruz. Artık Giresunspor’un kabuğunu kırması gerekiyor. O nedenle desteğe ve yardıma korkunç derecede ihtiyacımız var.”
CİHAN