HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Denizli 1.Amatör Küme Play off maçlarına, Salı mesaisi ile devam edildi. Akkonak Stadında ki maçta Karakovaspor ile Beyağaç Belediyespor 1-1 berabere kaldı. Ara sıra gerginleşen maçta, maçın hakemi Oğuz Kağan Türkoğlan, 6 kez sarı kartını çıkardı.

Karakovaspor 5.dakikada ceza yayı köşesinden kazanılan frikik pozisyonunda Mehmet’in golüyle 1-0 öne geçti. Kanat organizasyonlarına etkili olamayan Karakovaspor, ikinci golü ararken beraberlik golünü kalesinde gördü. 35.dakikada sağdan yapılan ortada, kendisini arka direkte unutturan Şükrü, kaleci Cemal’in de boşa çıkmasından faydalanarak, kale sahası içinden bomboş pozisyonda kafa ile topu filelere gönderdi 1-1.  İlk tarı da başka gol olmayınca devre 1-1 bitti.

BEYAĞAÇ BELEDİYESPOR ÇOK GOL KAÇIRDI
İkinci yarıda, ilk yarıya göre pozisyon bulmakta zorlanan Karakovaspor üçüncü bölgede etkili olmazken, Beyağaç Belediyespor forveti ise 3-4 net pozisyonda kaleci Cemal’i geçemedi. Cemal, bire bir pozisyonlarda ki başarılı kurtarışlarıyla, ilk golde ki hatasını affettirdi. Karakovaspor 3 maçta 2 beraberlik ve 1 galibiyet ile puanını 5’e çıkardı.

Karakovaspor Antrenörü İsa Bay,  futsal turnuvasına giden 3 futbolcusu nedeniyle kadroda sıkıntı yaşadıklarının altını çizerek, “ Çekişmeli bir maç oldu. Fiziksel ve duran top üstünlüğü olan rakibimizin, bu özelliklerini kıramayınca istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Beyağaç Belediyespor’a başarılar diliyorum” dedi. Grupta alınan diğer sonuçlar şöyle:

Demiryolgücü: 1 Denizligücü: 3

Şahinspor: 0 Alparslan Gençlik: 3

Akkonakspor: 2 Şemiklerspor: 1

Çardak Belediye: 2 Yatağanspor: 2

ALPARSLANSPOR AVERAJLA LİDER
Alparslanspor 7 puan ve averajla lider. Aynı puanda ki Akkonakspor ikinci sırada. Denizligücü 6 puanla 3.sırada. 5 puanla Karakovaspor dördüncü, 4 puanlı 2 takımdan Şemiklerspor beşinci, Beyağaç Belediyespor ise altıncı sırada.. Üç maçı’da 2-2 biten Çardak Belediyespor 3 puanla 7.sırada. 2 puanlı Şahinspor 8.ci, 1 puanla Yatağanspor 9.cu, puanı bulunmayan Demiryolcücü ise son sırada.