BURSA (CİHAN)- Bursa Nilüfer Belediyespor Yaz Futbol Okulu’nda 2. dönem sertifika sevinci yaşandı.
Nilüfer Belediyespor Kulübü ve Premier Futbol Consept işbirliğiyle Türkiye’de ilk kez düzenlenen ve İngilizce ve futbol eğitiminin verildiği Yaz Futbol Okulu’nda 2. dönem sertifikaları sahiplerini buldu. 141 öğrencinin sertifika aldığı törene katılan öğrenci aileleri ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de yaşanan heyecana ortak oldu.
İngiliz antrenörler Tony Southern, Leroy Mcıntosh ve Bülent Kurt tarafından eğitimleri verilen futbolcu adayları sertifikalarını Başkan Mustafa Bozbey’in elinden aldı.
Büyük sevinç yaşayan öğrenciler kendilerine böyle bir olanak sunduğu için Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
Çocukların heyecanına ortak olan Başkan Mustafa Bozbey, önemli bir projeye imza attıklarını belirterek, “Bu sahalardan umuyorum büyük futbolcular çıkacak. Nilüfer Belediyesi olarak Türk sporuna katkı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Hedefiniz doğrultusunda çalışmalarınıza devam ederseniz başarılı olursunuz. Bu arada futbolun yanı sıra derslerinize de gereken önemi vereceksiniz. Hepiniz birer eğitimli sporcu olmalısınız.” dedi.
2 dönemde toplam 298 öğrencinin sertifika aldığı Nilüfer Yaz Futbol Okulu 3. dönemi 15 Ağustos Pazartesi günü başlayacak.

CİHAN