Tekden Denizlispor PTT 1. Lig’in 22. haftanda evinde ağırladığı Balıkesirspor’u 1-0 yenerek ligde uzun bir aradan sonra galip geldi. 
Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Ligde alınan galibiyet bizim için çok sevindirici. Oyuncularımızla önceden belirli duyguları paylaştık. İnsanların gününü nasıl sonlandıracağına kendileri karar verir. Hayallerimizi başkalarının elimizden almasına izin veremeyiz. Oyuncularımız bunun farkındaydı. Biz bardağın dolu tarafına baktık. Oyuncularım bugün çok iyi oynadı. Aslanlar gibi mücadele ettik. Ne yapmamız gerekiyorsa yaptık. Hele de gol yemeden kazanmamız çok iyi oldu. Oyuncularımın kendine güveni geldi. Bu dönemde bize yardımcı olan başkanımıza ve büyüklerimize teşekkür ederim" dedi.
Tekden Denizlisporlu futbolcular Barış ve Mehmet Cansın da iyi bir oyunla 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söylediler.

BALIKESİRSPOR CEPHESİ
Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise, maça konsantre olamadıklarını belirterek, "Bu maçta kendimiz gibi oynamadık. Oynamadığımız zaman da gol pozisyonuna bile giremedik. İkinci yarı biraz suni baskı yaptık ama golü bulamadık. Dönüşlerde de kontra yedik. Ben bu takımın teknik direktörü olarak takımımı tanıyamadım. Maça hiç konsantre olamadık. Zaten bu sahaya da yansıdı. Söylenecek çok şey yok. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi etmemiz lazım. Toparlanmamız lazım" şeklinde konuştu.
Balıkesirsporlu futbolcular Ertuğrul ve Okan ise konsantre olamadıkları maçta haklı bir mağlubiyet aldıkları söylediler.