Tekden Denizlispor’da son günlerde yaşanan olumsuzlukların ardından yönetim ve futbolcular bir araya gelerek kenetlenme mesajı verdi. 
PTT 1. Lig takımı Tekden Denizlispor’da son zamanlarda yaşanan puan kayıpları ve eski yöneticilerle ilgili sıkıntıların ardından takım bir araya geldi. Tekden Denizlispor yönetiminin futbolcularla bir araya geldiği toplantıda birlik mesaj verildi. Yeşil-siyahlı kulübün başkanı Mehmet Özsoy yaşanan olumsuz gelişmelerin takıma yansımaması için gayret gösterdiklerini söyledi. 
Ankaraspor karşılaşması öncesinde tesislerde toplanan yönetim kurulu üyeleri daha sonra futbolcular ve teknik heyet ile birlikte bir araya gelerek yanınızdayız mesajı verdi. 
Denizlispor’a kimsenin zarar veremeyeceğini ve yeşil-siyahlı kulübün güçlü bir camiaya olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy, "Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Tüm olumsuzluklara rağmen dik duruşumuzu sürdüreceğiz. Önümüzde zorlu bir Ankaraspor maçı var ve bu maçtan galip ayrılmak için çalışacağız. Biz futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz ve yanlarındayız. Bu takım Denizli şehrinin takımı. Bu şehrin takımına hiç kimse zarar veremeyecek" dedi. Konuşmaların ardından futbolculara ve kulüp personeline tatlı ikram edildi. 
Öte yandan hafta sonunda lider Ankaraspor’a konuk olacak Denizlispor’da bu maçın hazırlıkları da sürüyor. Teknik Direktör Özcan Bizati yönetiminde çalışan yeşil-siyahlı futbolcuların antrenmandaki hırsı dikkat çekerken, takımda tek hedef zorlu maçtan 3 puanla ayrılmak.