Voleybol 3. Lig maçında Alaşehir deplasmanına konuk olan Denizli Gençlik Hizmetleri bayan voleybol takımı, maçı önde götürürken sahaya yabancı madde atıldı, sporcular soyunma odasına kaçarken maç 45 dakika durdu. Denizlili yönetici ve taraftarlara da saldırı da bulunuldu.
Voleybol 3. Lig 1. Grupta haftanın maçında Alaşehir Belediye ile Denizli Gençlik Hizmetleri bayan voleybol takımları karşı karşıya geldi. Denizli temsilcisini, Kulüp Başkanı Tamer Besim ve yönetim kurulu tam kadro bu zor deplasmanda yalnız bırakmazken Denizli’den gelen sporcu aileleri de Sultanlara destek verdi.

SAHAYA YABANCI CİSİMLER YAĞDI
Maça etkili başlayan Denizli Gençlik, ilk teknik molaya 8-3 önde girdiği seti 25-22 alarak maçta öne geçti. İkinci sete de iyi başlayan Denizli Gençlik takımı, bu dakikadan sonra ev sahibi takım taraftarları ve yöneticilerinin de dahil olduğu birtakım olaylara maruz kaldı. Sahaya su şişesi ile çakmaklar atarak sözlü ve fiziki saldırılarla maçın durmasına yol açan olaylar, Denizlili oyuncuların soyunma odasına kaçmalarıyla devam etti.

OLAYLARA SEYİRCİ OLDULAR
Ev sahibi ekibin yöneticileri ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, sözlü ve fiziki saldırıya maruz kalan Denizli Gençlik Hizmetleri takımı ve yöneticilerini korumak yerine olayları izlemekle yetindi. Güvenlik güçlerinin araya girmesiyle 45 dakikalık aradan sonra maç kaldığı yerden oynandı. Maçı ev sahibi 3-1 kazanarak liderliğini sürdürdü.

BAŞKAN TAMER BESİM ‘BU DÜŞMANLIĞI ANLAYAMIYORUM’
Bu sezon oluşturdukları kadroyla üst ligi hedefleyen ve bu yolda Denizli’ye voleybolu sevdiren Sultanlarda Başkan Tamer Besim, Alaşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, yaşadıkları olayların çok üzücü olduğunu söyledi. Kazanabilecekleri maçta anlamsız bir düşmanlığa maruz kaldıklarını söyleyen Besim, olayların ardından hakemlerin tarafsızlığını kaybettiğini ve maçı ev sahibi lehine bitirmek için ellerinden geleni yaptığını söyledi. Alaşehir deplasmanında yenilmelerinden çok, ev sahibi yöneticilerin küfüre varan davranışlarının kendilerini üzdüğünü belirten Besim, bayan voleybolunda bu çirkin görüntülerin Alaşehir ekibine hiç yakışmadığını sözlerine ekledi.