İSTANBUL (CİHAN)- Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın Baş Antrenörü Neven Spahija, Galatasaray Cafe Crown karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını ancak bu galibiyetin tek başına yeterli olmadığını ve yarın oynayacakları maça da aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını belirtti.
    Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı ile Galatasaray Cafe Crown arasında oynanan Beko Basketbol Ligi Play-off final serisi ilk maçının ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Neven Spahija, şöyle konuştu:
    "İyi bir basketbol sergilediğimiz ilk maçın ardından tüm oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Bu karşılaşmaya hazırlanmak için rakibimizden daha fazla zamanımız vardı. Oyuncularımın sahada sergilediği performans tam da uygulamak istediğimiz stratejiydi fakat bu karşılaşma serinin sadece ilk maçıydı. Bu yüzden Pazartesi günü oynayacağımız ikinci karşılaşmaya da aynı ciddiyetle hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.
    Sarı - lacivertli oyunculardan Kaya Peker, ''Maçtan önce de böyle bir skor bekliyorduk ama söylemek hoş olmazdı. Sonuç, iki takım arasındaki fark açısından biraz da mesaj olmuştur. Aynı oyunu gelecek maçlarda da tekrarlamak zorundayız. Önümüzdeki 3 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Beklemekten sıkıldık. Keşke peş peşe her gün maç oynasak.'' diye konuştu.
    Bir diğer oyuncu Sean May ise konuşmasında, çalışmalarının sonucunda güzel bir galibiyet elde ettiklerini dile getirirken, bundan sonra oynayacakları maçların da çok önemli olduğunu söyledi.
CİHAN