Denizli Büyükşehir BelediyesiDenizli Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Kızılcabölük Spor Tesisi’nde ilk resmi maç heyecanını yaşayan Kızılcabölükspor taraftarı tesisi bölgeye kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı tezahüratlarla karşıladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin gerekli standartlara kavuşturduktan sonra 18 Eylül'de hizmete açtığı Kızılcabölük Spor Tesisi’nde ilk resmi maçına çıkan Kızılcabölükspor, taraftarıyla buluşmanın da mutluluğunu yaşadı. İzmir ekibi Altay ile oynan müsabakayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Tavas Kaymakamı Osman Varol, Kale Kaymakamı İhsan Ayrancı, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve kulüp yöneticileri şeref tribününden izledi. Kızılcabölükspor taraftarı maç boyunca tesisi bölgeye kazandıran Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a sevgi gösterilerinde bulundu. Başkan Zolan’ı tezahüratlarla karşılayan taraftar takımını kendi evinde desteklemenin sevincini yaşadı.

Kızılcabölükspor ile Altay arasında oynanan Spor Toto 3. Lig 1. Grup 14 hafta mücadelesine ev sahipliği yapan Kızılcabölük Spor Tesisi’ndeki ilk resmi maç sarı kırmızılı ekibin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Kızılcabölüksporlu oyuncular maç sonunda galibiyeti taraftarları ile birlikte kutladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, taraftarlarla birlikte galibiyet sevincine ortak olurken maç sonunda soyunma odasına giderek oyuncuları ve teknik heyeti aldıkları galibiyetten dolayı kutladı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kızılcabölükspor’un kendi evinde maça çıkabilmesi için Kızılcabölük Spor Tesisi’nde 1000 kişilik tribün, kafeterya, sosyal tesisler ve çevre düzenlemesi gibi eksikleri giderdi. Kriterlere uygun olmadığı için Tavas İlçe Stadı, Doğan Seyfi Atlı Stadı ve Atatürk Stadı’nı dönüşümlü olarak kullanan Kızılcabölükspor, projenin tamamlanmasının ardından 2. ve 3. Lig maçlarının yapılacağı bir tesise kavuştu.