Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, belediye tarafından açılan spor kurslarına katılan öğrencilere eşofman hediye etti. Eğitime olduğu gibi spora da destek verdiklerini belirten  başkan Zolan “Eğitime destek  veriyoruz zira geleceğimiz eğitimle şekillenecek.  Spora destek veriyoruz çünkü gençler enerjilerini  ancak sporla doğru ve disiplinli bir şekilde kullanabiliyor. Bizim kültürümüze örf ve adetlerimize yakışır gençleri yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz” dedi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, belediyenin  açmış olduğu yaz dönemi spor kurslarına katılan öğrencilere eşofman hediye etti. Aynı gün içinde Atatürk Orta Okulu Denizli Belediyesi Spor Salonu, İncilipınar Parkı, Adalet Parkı, Fatih Mahallesi Semt Sahası, Karşıyaka Mahallesi Semt Sahası ve Korucuk Mahallesi'ne giden ve burada farklı branşlarda kurslara katılan öğrencilerle buluşan Başkan Zolan'a her zaman olduğu gibi ilgi yine yoğundu. Kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen kursları ziyaret eden Başkan Zolan, gittiği her noktada tezahüratlarla karşılandı.
Yaz döneminde belediyenin 23 farklı branşta açmış olduğu kurslara 11 binin üzerinde katılım olduğunu dile getiren Başkan Zolan, "  Biz geleceğimize yani çocuklarımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Eğitime destek  veriyoruz zira geleceğimiz eğitimle şekillenecek.  Spora destek veriyoruz çünkü gençler enerjilerini  ancak sporla doğru ve disiplinli bir şekilde kullanabiliyor. Bizim kültürümüze örf ve adetlerimize yakışır gençleri yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz. Bu kurslar da bunun en güzel örneği. Bu gün yaklaşık 4 bin çocuğumuza eşofman hediye ettik. Bu kurslara katılan her çocuğumuza, tamamına eşofmanlarını biz vereceğiz. Kentin farklı noktalarında devam eden kurslarımızı ziyaret ederek hem çocuklarımızla tanışmak hem de öğrendiklerini görmek istedim. Burada amacımız çocuklarımızı spora teşvik etmek. Spor yapma alışkanlığı kazandırmak. Gerçekleştirdiğimiz tüm sportif etkinliklerin tek bir amacı var. Denizli'de spor sevgisi ve bilincini kazandırarak çağdaş ve kaliteli yöntemlerle spor yapma alışkanlığını yaygınlaştırmak istiyoruz.  Bir insan spor yaptığında dinç olur, sağlıklı olur, arkadaşlığı dostluğu, ekip çalışmasını öğrenir. Geleceğe daha iyi hazırlanır. Çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar istiyoruz. Emek verdiğinizde mutlaka karşılığını alırsınız. Çocuklarımızın mutlu olması, sağlıklı olması işte emeğimizin karşılığı bu. Bu kurslar çocuklarımız istediği sürece istedikleri branşlarda devam edecek. Gittiğim her yerde gözlerindeki ışıltıyı görmek bizi son derece mutlu ediyor. Hayalimiz tüm çocuklarımıza spor yaptırıncaya kadar bu işe devam etmektir. Çocuklarını bize teslim eden spor yapma imkanı sunan velilere çok teşekkür ediyorum. " dedi.