Denizlispor'un, Organizasyon ve Tanıtımdan Sorumlu Asbaşkanımız Mehmet Uz’un bu seferki durağı kulübümüze Deve güreşleri organizasyonlarında katkıda bulunan Erdem Mermer oldu.

Erdem Mermer’in Firma sahibi Halil Öksüz’ü makamında ziyaret eden Asbaşkanımız Mehmet Uz; Denizlispor‘un plaketini ve imzalı formasını takdim ederek, Halil Öksüz’e yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Mehmet Uz “Bize katkıda bulunan firma ve kurumlarımızı katkılarından dolayı ziyaret ediyoruz. Çünkü bu büyük organizasyonda desteklerini bizden hiç esirgemediler. Desteğini bizden esirgemeyenlerden biri de Erdem Mermer’in sahibi Sayın Halil Öksüz oldu. Ben kendisine Kulübümüze ve yaptığımız deve güreşi organizasyonundaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Öksüz “İlimizin takımı Denizlispor’un beklenilen yerlere gelmesi için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırım. Denizlispor hepimizin ve bu değere sahip çıkmak, Denizliliyim diyen herkesin boynunun borcu diye düşünüyorum. Şahsım adına üstüme düşen ne varsa yapmaya hazırım” dedi.
 
Ziyaretin ardından, Halil Öksüz’e teşekkür plaketi takdim edilerek hatıra fotoğrafı çekilip  sona erdi.